Здрвейте колеги, днес докато си карах чух странно тракане, което предния ден го нямаше. Като карам в момента в които спра да подавам газ и двигателя започва да отнема от скороста се чува странно тракане , все едно нещо е откачено и се удря някаде. Подавайки газ всичко е ОК, на свободна пак се чува но е монотонно и по глухо,а като натискам спирачката докато е на скорост пак се чува пук пукане все едно чупиш плекси глас( за друго не се сещам как да го опиша). Гледах около гумите кудето се чува звука , гледах и около картера но с моето просто око, нищо незабелязах. Та ако някои има някаква идея какво може да е, моля да сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Силно тракане.
Collapse
X
-
Имам много сходен проблем, но не са чак такива фрапиращи звуците (В моя случай е от скоростната кутия... ) Закарай я някъде да проверят скоростите. Друго за което се сещам е вътрешно каре ?Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеВсичко е хвърляне на боб,но аз предполагам вътрешно каре. Я си провери болтовете на предните гуми да не са хлабави?
А за това което аз предполагам,по добре да не знае колегата!
Comment
-
Първоначално публикувано от budged3d Покажи съобщениеA къде прочете че трака на место като е ?
П.С моя грешка!
Comment
-
а главината повредиха ли?, като са сложили дългите болтове. Ей забравих да ти кажа за това, че не може без фланци или трябва нов комплект болтове, сигурно са останали в куфарчето с инструменти което си взех като оставих колата.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
Comment